joi, ianuarie 14, 2010

Varză cu tăiței - Rețetă de post

O mancarica absolut delicioasa!!!

Ingrediente:
O varza, 2 morcovi, 2-3 cepe, marar, ulei, suc de rosii, taitei de post.
Cum am procedat eu:
Am calit-innabusit varza tocata si frecata cu sare, am adaugat ceapa si morcovii (razuite si tocate).
Am lasat totul sa fiarba impreuna pana s-au imbinat toate aromele. Am adaugat sucul de rosii si mararul si am oprit focul:
Taiteii i-am fiert separat in multa apa clocotita si usor sarata. Am servit varza in amestec cu taiteii
E o combinatie senzationala.

4 comentarii:

  1. N-am mai auzit, dar suna tentant! Mi-ai facut pofta! O sa incerc si eu! Sau mama ... :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu fac! Am mâncat prima dată când a făcut o prietenă din Harghita, pe când eram colege de facultate, acum vreun secol. Tare mult mi-a plăcut și de atunci o fac și eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marilena,
    din cate stiu eu mancarea asta acolo isi are oroginea: in Ardeal.
    Ai incercat si cu varza acra?

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină