vineri, ianuarie 01, 2010

Pricomigdale

Reteta pregatita pentru concediu in iunie 2008

Ingrediente :
  • 6 albusuri
  • 6 linguri de zahar pudra
  • 300 g nuci macinate (nu tocate)
  • 2 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • zeama de la o lamaie
Mod de preparare :
Albusurile se bat spuma impreuna cu zeama de lamaie, zaharul vanilat si apoi zaharul pudra (adaugat lingura cu lingura). Se amesteca nucile macinate si faina.
Din aceasta compozitie se pun cu lingurita intr-o tava tapetata cu hartie mici gramajoare. Se usuca la foc incet. Pentru drum le-am asezat intr-o cutie de carton.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină