vineri, ianuarie 01, 2010

Parjoale moldovenesti

Ingrediente :
  • 500 g carne tocata
  • 100 g ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 g franzela inmuiata in lapte
  • o legatura marar proaspat
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • ulei pentru prajit
Carnea tocata se amesteca cu legumele rase, painea inmuiata in lapte si bine stoarsa, mararul tocat, ceapa si usturoiul taiate foarte fin :
se amesteca totul si se condimenteaza dupa gust:
se formeaza parjoale de dimensiunea unei manute de copil :
se trec prin pesmet si se prajesc in ulei :
se servesc cu piure de cartofi sau fasole, spanac, mazare sau cu sote de legume
My creation

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină