vineri, ianuarie 01, 2010

Budinca de taietei cu branza de oaie

Reteta postata in august 2008

Noua ne place foarte mult branza de oaie si pentru ca in perioada asta branza se gaseste din belsug am facut un stoc impresionant.

Ingrediente :

* 250 g taietei
* 400 g branza de oaie
* 2 oua
* 4 linguri de zahar
* 100 g stafide
* un praf sare
* "o nuca" de unt

Mod de preparare :
Taieteii se fierb in multa apa. Dupa ce s-au fiert se amesteca cu branza sfaramata, zaharul, galbenusurile, stafidele si in final cu albusurile care au fost batute spuma cu un praf de sare. Se tapeteaza o tava cu grasime, se aseaza amestecul si se unge la suprafata cu unt.Se coace budinca la foc mediu pana ce devine aurie.


2008_05140051 copy

2008_05140053 copy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină