duminică, octombrie 11, 2009

Ficatei de pui la capac


Nimic spectaculos in prepararea lor... singura conditie pentru o reusita sigura este marinarea ficateilor in lapte dulce pentru o jumatate de ora inainte de a fi pusi la prajit in ulei incins.
Usturoiul nu trebuie sa lipseasca.

O minune!

6 comentarii:

  1. Eu unde eram si ce faceam cand tu preparai asa bunaciuni?:)))Mi-ai facut pofta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Care sete scopul marinarii in lapte? Carnita de vacuta se prepara f.usor daca este tinuta in lapte, dar de ficatei nu stiam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Niko,hai pe la mine dupa premii!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana, multumesc pentru premii! Trec sa le ridic.

    Alina, ficatelul marinat in lapte e mult mai gustos si mi se pare ca la prajit nici nu mai sare uleiul atat de tare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce coincidenta, si eu am facut ieri ficatei!
    Marinati in lapte n-am incercat, insa trebuie sa fie buni...si foarte fragezi

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină