miercuri, septembrie 09, 2009

Nostalgie


Azi am o zi proasta. Am facut cumparaturi, am gatit o tocanita de cartofi cu afumatura si clatite cu mere-caramel (intre timp am mai postat cate ceva pe aici), am tocat o gramada de rosii si ardei gras pentru congelator, am aspirat dormitorul si... nu mai stiu. Ar fi rufe de spalat, as avea si de netezit cateva dar zilele trecute s-a rupt masa de calcat. Goblenul e neatins de doua saptamani, pentru citit nu gasesc starea necesara, ma doare spatele si in general am o stare rea agravata de faptul ca n-am dormit prea bine noaptea trecuta. Simt ca nu mi-ar strica nici mie o pauza de blog.
Afara e frig si urat. V-am spus ca a venit toamna?

3 comentarii:

  1. Stii cat de bine te inteleg? Sa-ti revii repede!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare de ce devenim nostalgici toamna? Hmm...Este foarte posibil ca motivul sa fie legat de faptul ca lasam in urma vara. Si odata cu ea, lasam in urma fosnetul de frunze in adierile zilelor toride, lasam in urma caldura si soarele darnic, concediile si relaxarea, lumina ce ne acopera de la 4 si ceva dimineata si pana seara tarziu...Ce primim in schimb? Primim frig, intuneric, si culori din ce in ce mai palide...Terase inchise, plaje pustii, amintiri...Florile raman doar in ghivece, soarele e departe si neprietenos, sandalele dosite in sertare si pantofare...Punand in balanta cu faptul ca in iarna sunt sarbatorile care mai compenseaza...parca tot nu merita. Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Marilena, stiu ca ma intelegi. Multumesc,

    @Ovidiu, toate cele bune si tie! Ce cuvinte frumoase ai scris, eu eram atat de "pleostita" cand am postat articolul incat viziunea romantica era mult in afara spectrului meu.
    Multumesc mult, te mai astept

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină