luni, iulie 20, 2009

Piept de pui cu mult susan

Cand am spus ca iubesc susanul n-am glumit deloc! Ca dovada ca am pregatit acest delicios piept de pui si l-am devorat fara sa respir...
Ingrediente:
  • 2 bucati piept de pui (dezosat si fara piele)
  • sare, piper
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • muult susan

Mod de preparare:
Se portioneaza pieptul de pui si se condimenteaza usor cu sare si piper. Se incinde uleiul intr-o tigaie. Bucatile de piept de trec prin faina, prin ou (care a fost bine batut cu furculita) si apoi prin susan. Se prajesc pana devin aurii:
Se servesc cu garnitura (de fasole verde cu suc de rosii in cazul nostru):
Pofta buna!



 

5 comentarii:

  1. Excelent, Niko!
    Si eu sunt fan susan, chiar acum am pus o reteta de pui cu susan (seminte si ulei) si abia astept s-o incerc si pe a ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte gustos.Fasolea pastai cu rosii(si usturoi)este printre preferatele mele.Iar daca mai are si pieptul acela cu susan...........yammyyyyyyy!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte gustos.Fasolea pastai cu rosii(si usturoi)este printre preferatele mele.Iar daca mai are si pieptul acela cu susan...........yammyyyyyyy!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mononoke,
    astept sa-mi spui cat de mult ti-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
  5. David Octavian,
    din asa o gradina minunata cum aveti voi cred si eu ca ar iesi o garnitura de fasole delicioasa...
    Te-am trecut in blogroll pentru a te vizita mai des.
    Te pup si te mai astept in vizita,

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină