marți, iulie 14, 2009

La masa!!!!!

V-am mai povestit intr-o postare anterioara ca noi am adoptat-o pe Betty cu pui cu tot.   
Erau atat de micuti... asezati gramada intr-o cutie de pantofi. Inca nu aveau ochii deschisi.
Zilele trecute incercand sa fac ordine in arhiva foto a blogului am descoperit aceste fotografii pe care credeam ca le-am pierdut (in computer nu le mai aveam).
Puisorul acesta negru era tot fetita:
Ne amintim cu drag de perioada in care Betty a fost mama. O mama atat de buna! Dupa ce puii au mai crescut iar ea nu mai avea lapte suficient ii hranea pe rand si in mod egal: stia totdeauna cine a mancat si cine nu.

Cate lectii de viata ne-a dat mogaldeata asta, nici nu va imaginati!



7 comentarii:

  1. Am citit cu rasuflarea taiata : "La masa!!!!!" si ma grabeam sa-mi pun servetul la gat. Dar, la vederea dragutilor, mi-a trecut foamea.

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit dupa un an, am reusit sa adopt un pui de lup ,mai precis o catelusa pe care am numit-o Lupina.
    Ce pot sa spun decat ca mi-au placut pozele si sunt intr-adevar superbi, cei mici si fomisti.
    Noapte frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca v-au placut puisorii. Acum sunt mari, la casele lor. Cel putin asa sper pentru patru din ei. Cel maroniu a plecat intr-o lume mai buna...

    RăspundețiȘtergere
  4. Elena,
    sa-ti traiasca Lupina si sa te bucuri de ea! Ma bucur ca ai facut gestul asta, probabil ca nu o s-o inlocuiasca pe LUPINA in sufletul vostru dar o sa va aminteasca de ea, mereu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum stiu animalele acestea blande sa isi ingrijeasca si sa isi iubeasca puii...!! am avut si eu o astfel de prietena cu urechi :) si care mi-a adus cadou 6 puisori negri si albi ..o minunatie! mi-au inveselit viata :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Niko,citeva zile in sir am scris multe e-mailuri pt.tine,dar s-a incapatinat sa ti le trimita asa ca iti scriu aici da asa mai pe scurt!E minunata Betty si o mamica de exceptie,iti vine sa-i string pe toti la piept!Iata ca ma tin de promisiuni si-ti trimit virtual si pe Milly a mea(rasfatata)care stie ca e membru de familie!o poti vedea doar pe blogul meu:Bunatati-simple.blogspot.com da este de fapt un blogusor ca blog e prea pretentios!blogusor pt.ca e tare simplu(eu nu le prea am cu blogurile dar am incercat ca de poate il fac pe viitor mai ok!asa ca te astept cu mult drag sa treci pe la mine,sa-mi dai sfaturi,de care eu voi tine cont(daca voi stii sa le fac!)te pup pe tine si Betty!

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină