marți, iulie 28, 2009

Betty melomana

Betty "canta" cand aude anumite sunete (mai stridente, cred). Sunetul de ghitara nu ii place, o sperie. Si nu ii place nici sa latre la luna, pentru ea somnul de noapte e lege!!!
Astazi am filmat-o putin in speranta ca va canta ceva "din suflet" dar cum perioada de refacere nu s-a incheiat, Betty s-a alintat, a cascat si a inganat acolo ceva... poate, poate o las sa-si continue siesta...


6 comentarii:

  1. Vaaaai,m-ai topit cu scumpetea asta mica !!!!!! Doamne, cat e de dulce si de simpatica!! Se vede ca se simte iubita si-n siguranta si raspunde si ea la dragalasenii!!
    E o minune,Niko! Sa-ti traiasca!

    Sarutari!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad ca ai operat schimbari pe blog! Am remarcat si chiar imi plac! Buna alegere!

    Seara frumoasa!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  3. L-automne,
    stii cum zice sotul meu?
    "Betty a uitat ca e caine..."
    O zi frumoasa iti doresc!

    P.S.Intre timp am mai modificat cate ceva. Iti place noua infatisare?
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce pacat ca nu pot s-o vizualizez,nu merge la mine!asta e!O ce ma bucur ca si ea e TEKEL ca si Milli a mea!O tare draguta mai e si a ta!da cite nu mai face si a mea ,cind nu voi mai avea aparat foto(va fi plecat si numai ocazional va venii cu fica-mea acasa voi posta intimplari cu ea ,cu ce mai face si ce mai drege Milly a mea!Mai povesteste intruna de Betty ca tare e draguta(cine nu vrea sa treaca peste asta!!!nu uita Nico ca si asta ne leaga-cu Tekelitele astea dragalase si smecere!!nui asa??????va pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare frumoasa noua infatisare a blogului!! Ti-am zis ca am remarcat-o! E in culoarea mea preferata... Arata super bine!

    Pupici si ganduri senine!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină