marți, iunie 30, 2009

Strudel cu mere calite


Ingrediente:
  • - aluat tip foitaj pregatit in casa sau un pachet aluat foitaj din comert (dar sa nu cititi eticheta cu ingredientele pe care le contine, altfel o sa va stea in gat)
  • - un borcan de 800 g mere calite la borcan (pregatite din toamna) sau mere ROMANESTI calite cu zahar, unt si scortisoara
Aluatul se portioneaza si se intinde cu sucitorul cat e lungimea tavii, se pune umplutura de mere pe o latura si se formeaza suluri. Se aseaza in tava de la aragaz:
Se ung sulurile formate cu ou amestecat cu lapte si se coc pana devin aurii:

Desertul se portioneaza dupa ce s-a racit si se serveste (iarna, cand afara e ger "de ingheata pietrele" iar in casa cald si din cand in cand se aud lemnele trosnind in foc):

6 comentarii:

  1. Ce bune sunt strudelele cu mere! O sa fac si eu...neaparat!

    Iată o altă întrebare care mă frământă: ,,Cât de importantă este privirea în relaţii?" Dacă ai un răspuns, te aştept aici cu mult dor în privire :)
    http://psalmdedor.blogspot.com/2009/06/cat-de-importanta-este-privirea-in.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Te aşteaptă un dar aici http://psalmdedor.blogspot.com/2009/07/dor-de-priviredaruri-pentru-voi.html, pentru minunatul răspuns dat la întrebarea ,,Cât de importantă e ste privirea într-o relaţie?"
    Iar mâine, o altă surpriză...,,diamante" :)

    RăspundețiȘtergere
  3. I am doing research for my university thesis, thanks for your useful points, now I am acting on a sudden impulse.

    - Kris

    RăspundețiȘtergere
  4. last few days our group held a similar discussion on this subject and you point out something we have not covered yet, thanks.

    - Kris

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină