luni, mai 04, 2009

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Reteta asta delicioasa am gasit-o la Laura Sava si departe, peste mari si tari (mai precis in Japonia) la Totoro .
Ingrediente:
  • cate ciuperci atatea oua de prepelita, unt si cascaval
Le-am asezat pe un pat de salata verde langa chiftelute, ridichi si masline:

2 comentarii:

  1. buna seara! am si eu o intrebare, merg si cu ciupercute intregi din conserva? A incercat careva? multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau, eu le-am pregatit numai cu ciuperci proaspete dar nu vad de ce n-ar merge si ciupercile conservate...

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină