luni, mai 04, 2009

Aperitive cu rosii

Am vrut sa ii impresionez pe invitati cu oua- ciuperci, un preparat simplu si gustos: pe un pat de salata verde se aseaza oua umplute cu salata 'a la rousse' (oua care au fost fierte in prealabil) iar peste fiecare ou se aseaza cate o jumatate de rosie imitand ciuperca. Am fiert ouale, le-am taiat o baza pentru a sta vertical (va amintiti de oul lui Columb) dar pentru ca rosiile mele erau crescute la bec n-am reusit sub nici o forma sa le fac sa stea precum palariile asa ca a trebuit sa improvizez. Am taiat ouale in jumatati si am umplut rosiile cu jumatati de ou, am garnisit cu masline si am presarat deasupra cascaval ras:

Si din acelasi motiv (mi-am promis sa nu mai cumpar rosii din import niciodata!!!!!) sandvisurile astea erau atat de grele incat tava din aluminiu flamba asa ca le-am asezat in pozitie orizontala si le-am spritat cu maioneza peste care din nou am presarat cascaval ras:
 
Le-am servit alaturi de ridichi de luna si ceapa verde prinsa in inele de ceapa uscata.



Un comentariu:

  1. I really like your blog and i really appreciate the excellent quality content you are posting here for free for your online readers. thanks peace dale tuck

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină