duminică, ianuarie 11, 2009

Friganele

 
Mic dejun gustos si rapid pentru o dimineata "lenesa" de duminica: friganele. Pentru prepararea lor avem nevoie de ingrediente de calitate si aici ma refer in primul rand la cascaval:
  • o bucata svaitzer
  • unt
  • felii de paine bine coapta
Painea se unge cu unt si se acopera cu felii subtiri de svaitzer Se aseaza intr-o tava in care am asezat hartie de copt. Se pune tava la cuptor pentru cateva minute (pana se topeste cascavalul):
Calde sint delicioase. Se pot servi cu sana, lapte sau kefir:

Pofta buna!!!


2 comentarii:

  1. Simplu si bun...bun......mmmmmm. Fac si eu in weekend !

    RăspundețiȘtergere
  2. suna gustos dar astea nu sunt friganele. friganelele se fac din paine data prin lapte si ou +/- alte ingrediente dupa plac si apoi se prajesc in ulei. un fel de snitele cu paine in locul carnii.

    RăspundețiȘtergere


Va multumesc mult pentru vizita si comentarii.
Daca nu va raspund va rog sa ma iertati, inseamna ca Raducu imi
cere toata atentia.

✍ Niko

Totalul afișărilor de pagină